Bababirodalom hírek

Még nem forog, nem ül, nem jár a kicsi. 

Olyan, mintha nem értené, amit mondunk neki. 

Más, mint a kortársai a játszótéren. 


Tovább >>>


tovább tudtuk bővíteni palettánkat mellszívók terén - Bababirodalom baba webáruház2013.

Az elmúlt hetekben egyre több olyan anyukával beszélgettünk, akik 10-20-30-40 éve szülték gyermekeiket és többségük állította, hogy abban az időben a szoptatás, anyatejjel táplálás nem kapott akkora hangsúlyt mint napjainkban. Már a beszélgetések előtt terveztük termékekkel segíteni a szoptató anyukákat - néhány márka meg is jelent baba webáruházunkban -, azóta tovább tudtuk bővíteni palettánkat mellszívók terén.


Tovább >>>


Vásárolj olyan praktikus, minőségi egyben egyedi és stílusos babaterméket, amelyet örömmel használ majd az év minden napján az anyuka, jól érzi benne magát a baba is.

AZ MVM Partner ZRt. kártyabirtokosai 2014. október 31.-ig 15% kedvezménnyel vásárolhatnak Babymoov termékeket 30 000 Ft-os kosárérték felett.


Tovább >>>


Holnapra tudtok szállítani gyerekülést / utazóágyat?Tudod mi volt a leggyakrabban elhangzott kérdés az elmúlt 10 év nyarán?

Nem a: - mikor érkezik a megrendelésem?  - van-e raktáron a ... nyári termékből?  - folyamatosan nyitva vagyunk-e nyáron?

Az a bizonyos kérdés - bármilyen hihetetlenül is hangzik -:
"Holnapra tudtok szállítani gyerekülést / utazóágyat? Indulunk nyaralniiiiiiiiiiiiiiiii"!


Tovább >>>


2014. június 

 

AZ MVM Partner ZRt. kártyabirtokosai 2014 júniusában és júliusában díjmentes házhozszállítással rendelhetnek magas minőségű babafelszerelést, bébi-játékot a Bababirodalom baba webáruházban, 9000 Ft-ot meghaladó megrendeléseik esetén.


Tovább >>>
Keresés
Bababirodalom - vásárlás előtt

WEBÁRUHÁZUNK KISZÁLLÍTÁSA ÁTMENETILEG SZÜNETEL