Babaúszás, kismama-, baba mozgás


2011. október
A rohamosan fejlődő csecsemők életében az első 3 hónap elteltével elérkezhet az idő, hogy a szülők döntsenek róluk: a heti programba beillesszenek egy babaúszást vagy tekintsenek el a sokak által preferált programtól és mozgástól.


Tovább >>>


2011. október
A Lutzmannsburgban található családbarát Sonnentherme fürdő legfontosabb célja a kisgyermekek egészséges fejlődésének segítése. A Sonnentherme termálfürdő nemzetközi szinten egyedülálló úszóoktatási programmal várja a kisgyermekeket. Az úszásfoglalkozások során a hangsúly az apróságok vízben történő önálló, játékos mozgásán van. Ezáltal fejlődik a gyermek motorikus készsége, javul az izomzat mozgékonysága és az egyensúlyérzék ...


Tovább >>>


Mint minden évben, idén is elérkezett a nyár.
A levegő forrósodik, az irodák melegednek, az iskolákban elkezdődött a vakáció.


Tovább >>>
Keresés
Szurkoljatok nekünk :-)

Kedves látogatóink, vásárlóink!

 

Eljött az idő, hogy több, mint 10 éve működő webáruházunkat kicsit megújítsuk, új lehetőségeket vezessünk be és szeretnénk, hogy szogáltatásunkkal a jövőben is maximálisan elégedettek legyetek.


Ezért ebben az átmeneti időben kis türelmeteket kérjük, a megrendeléseket kicsit szüneteltetjük.

 

Addig is változatlanul böngésszetek oldalunkon és amennyiben bármilyen kérdésetek felmerül, e-mailben a bababirodalom@bababirodalom.hu címen és telefonon a 06 20 986 5594 számon is örömmel segítünk.


Szurkoljatok nekünk :-)


Bababirodalom baba webáruház