Jóga szülés előtt és után

Szeretnél aktívan, testet megmozgatva, szellemet elcsitítva lazulni?

Ismerkedj meg a jóga alapjaival!


Egy édesanya minden percét kitölti gyermeke. Eteti, itatja, babusgatja, mozgatja és játszik vele. Célunk mindenesetben ugyanaz: fejlesszük, neveljük és szeressük a picit. A hatezer éves jóga segítségével egyszerre mindezt megtehetjük!


Tovább >>>


Egyre többen szépülnek jógával, de neked még mindig túl bonyolultnak, idegennek tűnik ez az edzésmódszer? 
Íme az egyszerű recept, mellyel elindulhatsz az úton.


Tovább >>>


A jógát kortól, nemtől függetlenül bárki elkezdheti, gyakorolhatja, azonban néhány speciális életszakaszban fokozottabb figyelmet kell szentelnünk annak, milyen gyakorlatokat végezhetünk, az egyes ászanákat milyen módosítással, könnyítéssel hajthatjuk végre.

Ilyen életszakasz a babavárás 9 hónapja is, amikor nem kell ugyan felhagynunk az ászanák gyakorlásával, a meditációval, a karma jógával, azonban változó testi és lelki állapotunknak megfelelően kell végezni őket, egyes területekre nagyobb hangsúlyt helyezni.


Tovább >>>


A jóga a kismamák életciklusában egyaránt kiváló segítséget nyújthat a kismamának a stabil, életerős, egészséges, harmonikus, nyugodt állapot elérése érdekében, és rajta keresztül, közvetve a fejlődő magzatnak is, aki egy erős, energiáktól egyensúlyban lévő, megfelelő környezetben fejlődhet.


Tovább >>>
Keresés
Szurkoljatok nekünk :-)

Kedves látogatóink, vásárlóink!

 

Eljött az idő, hogy több, mint 10 éve működő webáruházunkat kicsit megújítsuk, új lehetőségeket vezessünk be és szeretnénk, hogy szogáltatásunkkal a jövőben is maximálisan elégedettek legyetek.


Ezért ebben az átmeneti időben kis türelmeteket kérjük, a megrendeléseket kicsit szüneteltetjük.

 

Addig is változatlanul böngésszetek oldalunkon és amennyiben bármilyen kérdésetek felmerül, e-mailben a bababirodalom@bababirodalom.hu címen és telefonon a 06 20 986 5594 számon is örömmel segítünk.


Szurkoljatok nekünk :-)


Bababirodalom baba webáruház