Piaci körképek

2011. 
Az etetőszékek harmadik nagy csoportját a székmagasítók alkotják, amelyek ellentétben a közhiedelemmel, már egészen kicsi, pár hónapos kortól is használhatók. A vizsgált termékek között egy olyan székmagasítót találtunk, amely nem a széklapra, hanem a szék lábára rögzíthető, így emelve meg az ülőlap magasságát. A székmagasítók többségét a széklapra helyezzük hevederrel rögzítve. Funkciójukat tekintve itt is találkozhatunk több funkciós termékekkel, amikor a székmagasítót pelenkázótáskaként is használhatjuk.


Tovább >>>


2011. 
Az etetőszékek legszélesebb körben használt változatai a klasszikus, asztalhoz tolható illetve önálló etetőtálcával rendelkező fa vagy műanyag / fém etetőszékek.
A termékfejlesztések során egyre több egyedi ötlettel, megoldással találkoztunk, pl. a többfunkciós etetőszék esetében, amely etetőszék, pihenőszék és hinta is. A helytakarékosság is lényeges szempont az etetőszék gyártók részéről, így találhatunk egészen kicsire összecsukható eteteőszéket is (pl.: Babymoov Slim).


Tovább >>>


2011.

Etetőszék körképünk első részében az asztali etetőszékek piacát térképezzük fel. Az asztali etetőszékek a legkisebb helyet elfoglaló, utazások alkalmával is kitűnő megoldást jelentő etetőszékek.
Két alapvető típusuk az asztallapra rögzíthető és a székre rögzíthető etetőszék.
Átlagáruk 8970 Ft.


Tovább >>>


2011.
Évekkel ezelőtt még pár hónapig várhattak az ifjú szülők az etetőszék kiválasztásával, addig napjainkban a termékfejlesztéseknek köszönhetően, már újszülött kortól használható etetőszéket is vásárolhatunk.
A típusok, főbb jellemzők, árak áttekintésével kívánunk segítséget nyújtani minden etetőszéket kereső szülőnek, nagyszülőnek.


Tovább >>>


2011. október

Feltérképeztük a piacot, hogy azok a szülők, akik a babaúszás mellett döntenek, milyen feltételekkel járhatnak a foglalkozásokra a picikkel.


Tovább >>>


2011. július


Szálláskörképünk második részeként néhány ötlet, milyen szolgáltatásokat kínálnak Alsópáhokon, Ausztriában, Zalakaroson és a Duna mentén.


Tovább >>>


2011. július
Felhőtlen nyaralást kisbabával?
Azt talán a baba- és családbarát szálláshelyek sem garantálnak, azonban ötletes és egyre bővülő szolgáltatáscsomagjaikkal, baba- és családbarát termékeikkel könnyebbé teszik a kisbabás családok pihenését, általuk  egyszerűbbé válik a "Mit vigyünk magunkkal a baba számára?" kérdés megválaszolása ... és akár a baba háztartás nagyrésze is maradhat otthon.


Tovább >>>


2011. 

Mosható pelenka körképünk harmadik részében rátérünk a vásárlási döntés egy másik lényeges szempontjára, az árkérdésre. Bemutatjuk, az egyes márkákon belül mennyibe kerülnek a belsők, külsők, AllInOne pelenkák illetve a szettek.
A döntésben segítséget kívánunk aduni egy iránymutató kalkulációval is.


Tovább >>>


2011.
Néhány évtizede a babák pelenkázásának rövid pillanatképe a következő momentumokból állt: textil pelenka kifőzése, textil pelenka hajtogatása, baba belecsomagolása, gumibugyi ráadása.
A lényegesen egyszerűbben használható eldobható pelenkák mellett számos anyuka tette le a voksát, azonban az elmúlt évek során a mosható pelenka újra reneszánszát éli. Bár azok az anyukák, akik a fenti pillanatképpel azonosítják a tradícionális pelenkázást, nagyot "csalódnának".


Tovább >>>


2011. 
A mosható pelenka típus kiválasztásakor szempont a pelenka anyaga, a pelenka felépítése és a pelenka mérete.
A legtöbb mosható pelenka alapfelépítése a nedvszívó pelenka belső és a nedvességzáró külső, amelyekből azonban az anyagösszetétel, felépítés és méret miatt számtalan mosható pelenka típus született.


Tovább >>>
Keresés
Bababirodalom - vásárlás előtt

WEBÁRUHÁZUNK KISZÁLLÍTÁSA ÁTMENETILEG SZÜNETEL