TOP10 termékek

Kedvezmények

Rólunk > 
Bababirodalomról

A Bababirodalom baba webáruházban hisszük, hogy a baba és kismama boldogságában a család gondoskodó szeretetén kívül a körültekintően kiválasztott termékek és szolgáltatások is szerepet játszanak.
A Bababirodalom online babaáruház 2005-ben indult, kettő, akkor még az apaságtól távol álló fiatalember ötlete által.

Az első hónapokban néhány márka képviseletében (Cam, Neonato, Poupy, Babymoov) kínáltuk termékeinket, majd a félévet követően a bővülő babafelszerelések (Chicco, Maxi-Cosi, Quinny, Sassy, Safety 1st) mellett megjelentek áruházunkban az első bébi- és gyerekjátékok is (Berchet, Smoby, Step2).

Mind a termék-, mind a kategória-bővítés egy folyamatos, örök feladat számunkra, hogy a lehető legszélesebb kínálati palettával rendelkezzünk a márkákat, árakat, termékeket tekintve.

Márkakínálatunkban a piacon már ismert, bevezetett nevek mellett megtalálhatók az újdonságok, kevés helyen fellelhető termékek is.

2010-ben már közel félszáz márka képviselteti magát oldalunkon, a babafelszerelések és játékok mellett pedig hangsúlyos szerepet kaptak a babaszoba berendezések, kiegészítők és a kismama termékek is.

A klasszikus webáruház funkciók mellett kiegészítő szolgáltatásokat is kínáltunk és kínálunk a jövőben is.

A Fórum, Babanevek keresése, Becenévtár összeállítása, promóciós játékok, nyereményjátékok, babaszépségverseny mind megtalálható folyamatosan vagy időszakosan a Bababirodalomban.

A 2010-ben történő arculati és szerkezeti váltást követően szolgáltatásaink köre még dinamikusabban bővül, kívánságlistával, kelengye ajánlattal, receptekkel, ajándékötletekkel … segítjük a kismamákat.

Az első öt évben több ezer megrendelést teljesítettünk országszerte.
Reméljük, folyamatosan bővülő termék- és szolgáltatás kínálatunkkal a jövőben is kedvelt „landing page” leszünk a kismamák körében!

2013-ban a tartalom újra kiegészül a webáruház funkcióval, így a látogatók ismét rendelhetnek közvetlenül is a Bababirodalomban!

 

Egy termékcsoportból több márkát és árfekvést mutatunk be, hogy mindenki megtalálja az igénye szerinti babakelengyét, ajándékot, játékot!

 

Részletes termékleírásokkal, képekkel, árinformációval várunk a Bababirodalom baba webáruházban és amennyiben megtalálod a legmegfelelőbb biztonsági ülést, játékot, kismama terméket … ne habozz, rendeld meg tőlünk!

Minden látogatónknak kellemes és hasznos időtöltést kívánunk oldalunkon,
Keresés
Bababirodalom - vásárlás előtt

 
Kérdésed van?
 
Fordulj hozzánk bizalommal! 

Telefonon: 06 20 986 5594 
E-mailben: bababirodalom@bababirodalom.hu 


Szállítási díjunk: 
15 000 Ft felett INGYENES,
15 000 Ft alatt 1300 Ft 


Fizethetsz:
előre utalással, utánvéttel


Vásárlási és fizetési feltételek, garanciális kérdések, 14 napos visszavásárlás ...