Hogy rendelhetek?

A Bababirodalom baba webáruházban rendelés történhet a www.bababirodalom.hu oldalon keresztül kosár rendeléssel, elektronikusan a bababirodalom@bababirodalom.hu e-mail címre küldött levélben, és a 06 20 986 5594-es telefonszámon.
 

A Bababirodalom baba webáruházban rendelés történhet azwww.bababirodalom.hu oldalon keresztül kosár rendeléssel, elektronikusan a bababirodalom@bababirodalom.hu e-mail címre küldött levélben, és a 06 20 986 5594-es telefonszámon.
 

Elektronikus levélben  és telefonon történt megrendelés esetén kérjük megadni:
- Megrendelő neve
- Szállítási, számlázási cím
- Megrendelt termékek neve, darabszáma
- Aktív e-mail cím
- Aktív telefonszám
 

Minden, a Bababirodalom baba webáruházba beérkezett kosár-megrendelést követően rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megrendelés beérkezéséről, amellyel jelezzük megrendelőink felé, hogy rendszerünk fogadta és tárolja a megrendelést. Ezen üzenet függetlenül a raktárkészlettől, minden kosár-megrendelést követően megérkezik a megrendelő elektronikus postafiókjába.

 

A beérkezést követően 1-2 munkanapon belül elektronikusan visszaigazoljuk vásárlóinknak a megrendelt termékek raktárkészletét, esetleges alternatív termék lehetőségeket, a várható szállítás idejét.  


Megrendelések tárolása
A Bababirodalom baba webáruházba beérkezett elektronikus megrendelések tárolódnak a megrendelők adminisztrációs felületén, ahol egyedi azonosító/jelszó belépéssel nyomon követhetők. A megrendelések magyar nyelven kerülnek rögzítésre.  Feltüntetett árak
A Bababirodalom baba webáruházban feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák a mindenkor érvényes ÁFA tartalmat, azonban a termék árak nem tartalmazzák a mindenkor érvényes szállítási díjat. 

 

 


 

Kérdésed van?
06 20 986 5594; bababirodalom@bababirodalom.hu

- Közel 10 éves baba webáruház múlt, összeszerelési, használati tapasztalatok, ötletek :-).
Gyakorló anyukaként a mindennapi életből is merítjük a tapasztalatot. 

Ha problémád adódik: mi megoldjuk!

 

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól.

 

Minden megrendelés mellé számlát adunk.
Garanciális kérdések ügyintézése. 
14  napos visszavásárlás.

 
Keresés
Bababirodalom - vásárlás előtt

WEBÁRUHÁZUNK KISZÁLLÍTÁSA ÁTMENETILEG SZÜNETEL