TOP10 termékek

Kedvezmények

Mennyi az annyi? (3.) Avagy az árnövelő tételeken túljutva nézzük az árcsökkentő lehetőségeket!

Mennyi az annyi? Avagy az árnövelő tételeken túljutva nézzük az árcsökkentő lehetőségeket!Ahhoz, hogy minél kedvezőbb feltételekkel tudjunk rendelni, egyrészről élhetünk a piac nyújtotta eszközökkel (kedvezménykártyák, klub tagságok, törzsvásárlói kedvezmények ...), másrészről átgondolt vásárlással, kreatívabb gondolkodással, hozzáállással még tovább csökkenthetünk az árakon.

A piac nyújtotta lehetőségek között elsősorban a kedvezményt nyújtó kártyák, klubkártyák, klubtagságok szerepelnek, amelyek birtokában, amennyiben az adott webáruház csatlakozott a rendszerhez, érvényesíthetjük kedvezményünket.
 


 

Mire érdemes kedvezménykártya esetében odafigyelni?
- A kedvezménykártyák többségével igényelhető kedvezmény kizárólag listaárra vonatkozik, akciós árra nem.

- Amennyiben akciós árra is vonatkozik, általában az alap kedvezmény mértékénél alacsonyabb és feltüntetésre kerül.

- A kedvezménykártyák álttal igényelhető megtakarítás nem vonható össze, így 5 db 20%-os kedvezményt nyújtó különböző kártyával nem tudunk ingyen vásárolni!

- Általában a kedvezménykártyák és egyéb törzsvásárlói programok nyújtotta lehetőség szintén nem vonható össze, a webáruház joga eldönteni, melyiket érvényesíti.

- A kedvezménykártyák által biztosított kedvezményt:
-- a webáruház rendszere már a vásárlás során érvényesíti;
-- a rendszer automatikusan nem teszi lehetővé a levonást, azonban a webáruház küld visszaigazolást a kedvezmény jóváírásáról;
-- a rendszer automatikusan nem teszi lehetővé a levonást, a webáruház nem küld visszaigazolást a kedvezmény jóváírásáról, azonban a számlában és a fizetendő összegben érvényesíti. 

Ez utóbbi esetben minden vásárlónak tanácsoljuk, hogy amennyiben nem kap külön értesítést a kedvezmény jóváírásáról és a rendszer sem érvényesítette azt, mindenképpen vegye fel a kapcsolatot a webáruházzal levélben, és erősítesse meg a jogos kedvezményének visszaigazolását. Ez későbbi félreértések elkerülését is lehetővé teszi.

 

 

A törzsvásárlói kedvezmények kialakítása már önállóan a webáruházak szabad döntése, független külső piaci tényezőktől. Találkozhatunk olyan webáruházzal, ahol már az első vásárlást kedvezménnyel köszönik meg, a többségüknél azonban
- vagy sávosan, többszöri vásárlás során elért értékhatárhoz igazítják a kedvezmény mértékét;
- vagy a második vásárlástól fix kedvezményben részesítik hűséges vásárlójukat.

 

A törzsvásárlói kedvezmények kialakítása mellett a webáruház a vásárlói ajánlást is honorálhatja, amennyiben általunk ajánlott személy vásárol az áruházban. 

 


Csernák Krisztina
Bababirodalom baba webáruház

 

Mennyi az annyi? Avagy mi határozza meg az árat internetes vásárlás során? cikk sorozatunk további részei >>>

 


Mennyi az annyi? Avagy, átgondolt vásárlás, kreatív gondolkodás - árcsökkentő tényezőTudjuk, többségünk nem szívesen ad ki egyszerre nagyobb összeget, ha nem szükséges; nem szeretünk olyan dolgot vásárolni, amelyre később lehet szükségünk (ne adj isten időközben meg is ajándékoznak vele és egyszerre dupláztunk); azonban higgyétek el, átgondolt, kicsit előrelátó vásárlással középtávon megtakaríthatunk. 

 

Mielőtt véglegesítjük a rendelést, gondoljuk át még egyszer, az elkövetkezendő 2-3 hétben nem lesz-e szükségünk újabb babafelszerelésre, játékra, nem kell-e nagyobb mennyiséget rendelni pl. tisztítókendőből a kosárba tett 5 csomag helyett.


Tovább >>>


Az internetes vásárlás mellett szóló egyik érv a kedvezőbb ár elérése, köszönhetően annak, hogy a webáruházak alacsonyabb áron kínálják a termékeket, mint a fizikai boltok. Az elmúlt évek során azonban olyan nagy számú baba webáruház növekedésnek lehettünk tanúi, hogy már elsősorban nem a webáruházat hasonlítjuk össze a fizikai boltokkal, hanem a baba webáruházak árait vetjük össze egymással, hiszen egy-egy babafelszerelést, kismama terméket nem egy-egy áruház, hanem akár fél- vagy egy tucat is kínál.

Elég azonban, ha kizárólag a feltüntetett fogyasztói ár alapján hozzuk meg döntésünket?


Tovább >>>


Mennyi az annyi? Avagy mikor nem érdemes a szállítási díjjal alkudozni? Internetes kereskedelemben, a megrendelt terméket nagyobb hányadban házhoz szállíttatjuk vagy valahol személyesen vesszük át. A személyes  átvétel klasszikus módja a webáruház által üzemeltett vevőszolgálat vagy fizikai bolt, azonban a PickPack Pont szolgáltatásnak köszönhetően lakóhelyünkhöz közel, bevásárlóközpontokban is nyílt lehetőség egyes webáruházak megrendeléseinek átvételére, rugalmasabb időben, heti bevásárló körútunkhoz igazítva.


Tovább >>>
Keresés
Bababirodalom - vásárlás előtt

 
Kérdésed van?
 
Fordulj hozzánk bizalommal! 

Telefonon: 06 20 986 5594 
E-mailben: bababirodalom@bababirodalom.hu 


Szállítási díjunk: 
15 000 Ft felett INGYENES,
15 000 Ft alatt 1300 Ft 


Fizethetsz:
előre utalással, utánvéttel


Vásárlási és fizetési feltételek, garanciális kérdések, 14 napos visszavásárlás ...