Tippek családi nyaraláshoz

Mint minden évben, idén is elérkezett a nyár.
A levegő forrósodik, az irodák melegednek, az iskolákban elkezdődött a vakáció.
Mivel a gyermekek már érzik „szabadságukat”, egyre jobban nyúzzák a szülőket, hogy menjenek pancsizni, kirándulni, nyaralni. Természetesen az anyukák és apukák is már alig várják, hogy egy kis nyugalomban, napsütötte vízparton pihenhessenek, több időt töltve a csemetékkel.

 

Igen ám, de mire ezt mind élvezhetik, addig rengeteg teendője van egy felelősségteljes szülőnek.

 

Először is ki kell választania, hogy hova szeretnének utazni. Ez több dologtól is függhet.  Természetesen az első érv a szállások által kínált akciók mellett szólnak. Persze, ezenkívül még sok más indoknak is szólnia kell egy-egy szálloda mellett. Ilyen például, ha picibabával utazunk, hogy a hotel adottságai és szolgáltatásai is megfelelőek legyenek a felhőtlen nyaraláshoz, ezért nagyon sok függ a kínált programoktól és a gyermekbarát foglalkozásoktól is. Ha ez is stimmel, jöhet a következő lépés.

 

Egy másik nagyon fontos érv, hogy az egész család kikapcsolódjon, egy másik környezetbe kerüljön, ezzel kiszakadva a dolgos hétköznapok morajából. Természetesen ez nem is olyan nagy probléma, hiszen hazánk rengeteg csodás hellyel szolgál a nyaralni vágyó családoknak. Itt csak az jelenthet korlátozást, hogy a gyermek mennyire bírja az utat, milyen sokáig lehet lekötni a figyelmét, hogy például az autóban ne rosszalkodjon, és apa az útra koncentrálva tudjon vezetni.

Tehát jobban tesszük, ha biztosra megyünk és csak pár órányi távolságra megyünk, míg nem vagyunk biztosak, hogy a gyermek jól viseli-e a fárasztó autókázást.

 

A kör egyre csak szűkül. Már csak pár szálloda maradt fenn a rostán. Csak azok, akik megfelelő árat kínálnak, akiknek a programajánlatuk és adottságaik passzolnak a családbarát jelleghez és viszonylag könnyen elérhető távolságban vannak, szép zöld környezetben.

 

Egy gondos anyukának, ha kiválasztotta a szállodát még mindig rengeteg teendője van. Gondolni kell, arra, hogy a picinek mennyi mindenre lesz szüksége az üdülés során. Kiságy, cumisüveg melegítő, játszószőnyeg, WC-szűkítő és sok más egyéb itthon hagyhatatlan kellék, ami a nélkülözhetetlen egy nap során. Sajnos ezek mind-mind rengeteg helyet foglalnak el a kocsiban, és még a bőröndöket be sem pakoltuk.

 

Vissza az internetre. Keresés szűkítése. Melyek azok a szállodák, amelyek rendelkeznek babafelszereléssel, és felszabadulhat a hely a kocsiban? Amikor sok kutatás után megtaláltuk „A” szálláshelyet, már teljes nyugalommal összepakolhatjuk az egész családot, és indulhatunk az édenkertbe.

 

Míg a gyermekek épp csobbannak a vízben, a felnőttek napoznak és elolvassák végre a karácsonyra kapott remek kis regényüket, konstatálhatják: ez egy jó döntés volt!

 

A jó döntés, a remek választás, a minden szűrőnek megfelelő szállás: Zalakaros legnagyobb családbarát szállodája a Hotel Karos Spa****

 

Pakolja össze családját és élvezze az okos választást!
Keresés
Bababirodalom - vásárlás előtt

WEBÁRUHÁZUNK KISZÁLLÍTÁSA ÁTMENETILEG SZÜNETEL