Babymoov LoveNest Fejalátét
Babymoov LoveNest Fejalátét

További termékfotók:
Babymoov LoveNest Fejalátét Babymoov LoveNest Fejalátét

További színek:
Babymoov LoveNest Fejalátét KÉK Babymoov LoveNest Fejalátét SZÜRKE Babymoov LoveNest Fejalátét FEHÉR

Kívánságlistára teszem
Kosárba teszem
Ár: 4 990 Ft
Ajánlom ismerősömnek!

Babymoov LoveNest Fejalátét: Minden csecsemõnek ajánljuk a LoveNest, kényelmes és egyben szabad mozgást engedõ fejalátétet az elsõ otthon töltött naptól.

Ergomikus, szabadalmaztatott termék, amely felveszi a baba fejformáját, egyensúlyban és biztonságban tartja. Puha támaszték és jó elosztású.

Jellemzõi:
A helyes fejtartás biztosítása:
A csecsemõ a hátán alszik és ébred. Rengeteg idõt tölt ebben a testhelyzetben és nem szabad elfelejteni, hogy naponta minimun tíz percre a hasára kell fektetni, hogy elkerüljük a laposfejûséget.

Kényelem és támasz:
Amikor a gyermeket a kezükbe veszik, segítik a fejét tartani, mivel ez a gyermeknek jelentõs erõkifejtést jelent; amikor jól alá van támasztva a feje, a figyelmét a számára oly fontos szemkontaktusra tudja fordítani.

Egyensúly és biztonság:
Tartani, támasztani, támogatni a kommunikációt és a megnyugtatást. Ez a három szerep a LoveNest segítségével biztosítható, így már a születéstõl kezdve bizalmat adhatunk a csecsemõnek.
A csecsemõ feje alá helyezve a LoveNest megakadályozza, hogy öltöztetés közben a fej jobbra balra guruljon, és az alváshoz is megfelelõ testhelyzetet biztosít.

Mozgásszabadság:
A LoveNest, anélkül, hogy a mozgást gátolná, puha és a fej alatt jól elhelyezkedõ támasztékot nyújt és megelõzi annak belapulását.

Anyaga hippoallergén és mosható.

Szabadalmazott termék.
A szabadalmat 03 10907 szám alatt állították ki, Maunel Maidenberg és Gina Diwan nevére.

"Lapos fejûség" ellen kiváló eszköz.

Tulajdonságok:
Nem: fiúknak, lányoknak
Korcsoport: Újszülött kortól
Kezdő babakelengye: Igen
Baba- kismamalátogató ajándék: Igen
A márka további termékei: Babymoov

Az elmúlt egy esztendőben egyre több kismama találja meg nagy örömmel a LoveNest fejalátétet kínálatunkban. A nagy öröm elsősorban annak szól, hogy a kis szíves párna segítségével megelőzhető a csecsemők fejének ellapulása, másodsorban pedig - nem elhanyagolhatóan - annak köszönhető, hogy találtak végre eszközt a probléma orvoslására.
Szeretnénk, ha minél több kismamához eljutna a LoveNest híre, hiszen amellett, hogy egy hasznos és praktikus termékről van szó, árban is kedvező.


Tovább >>>
Keresés
Bababirodalom - vásárlás előtt

WEBÁRUHÁZUNK KISZÁLLÍTÁSA ÁTMENETILEG SZÜNETEL