BeSafe Izi Comfort X3 9-18 kg biztonsági autós gyerekülés
BeSafe Izi Comfort X3 9-18 kg biztonsági autós gyerekülés

További színek:
BeSafe Izi Comfort X3 9-18 kg biztonsági autós gyerekülés 25 BeSafe Izi Comfort X3 9-18 kg biztonsági autós gyerekülés 46 BeSafe Izi Comfort X3 9-18 kg biztonsági autós gyerekülés 64 BeSafe Izi Comfort X3 9-18 kg biztonsági autós gyerekülés 66 BeSafe Izi Comfort X3 9-18 kg biztonsági autós gyerekülés 68 BeSafe Izi Comfort X3 9-18 kg biztonsági autós gyerekülés 70 BeSafe Izi Comfort X3 9-18 kg biztonsági autós gyerekülés 71 BeSafe Izi Comfort X3 9-18 kg biztonsági autós gyerekülés 72 BeSafe Izi Comfort X3 9-18 kg biztonsági autós gyerekülés 73

Kívánságlistára teszem
Kosárba teszem
Ár: 69 990 Ft
Ajánlom ismerősömnek!

INGYENES KISZÁLLÍTÁS!

BeSafe Izi Comfort X3 9-18 kg biztonsági autós gyerekülés:a 2003-as év legjobbja az ADAC tesztjén. Egyedülálló bekötési rendszere miatt e legkönnyebben és biztonságosabban beköthető gyerekülés a kategóriájában. 


BeSafe Izi Comfort X3  súlycsoport: 9-18 kg 

Korcsoport: körülbelül 1 - 4 év
Kategória: 1
Irány: Menetirány szerint beköthető
Megfelel az ECE R4404 szabványnak
BeSafe Izi Comfort X3 bekötése: 3 pontos biztonsági övvel 

Kényelem & biztonság
Az egyedülálló bekötési rendszernek köszönhetően az iZi Comfort X3 bekötése sokkal egyszerűbb bármely biztonsági övvel beköthető autósülésnél. Ez jóval nagyobb biztonságot jelent gyermeked számára frontális vagy oldalsó ütközések során. A BeSafe iZi Comfort X3 volt a 2003-as év legjobbja az ADAC tesztjén. Az ülés több pozícióba dönthető anélkül, hogy az övet újra és újra meg kelljen feszíteni. A beépített oldalvédelem biztonságban tartja a test sebezhető részeit, beleértve a fejet, nyakat és a belső szerveket. A BeSafe iZi Comfort X3 megfelel az ECE R44-04 szabvány követelményeinek.

 

Kényelem & biztonság

Az egyedülálló bekötési rendszernek köszönhetően a BeSafe iZi Comfort X3 gyerekülést sokkal egyszerűbben és biztonságosabban bekötheted az autóba, mint bármely más biztonsági övvel beköthető autósülést. Ez jóval nagyobb biztonságot jelent gyermeked számára is  frontális vagy oldalsó ütközések során. A BeSafe iZi Comfort X3 volt a 2003-as év legjobbja az ADAC tesztjén. BeSafe iZi Comfort X3 ülés több pozícióba döntheted anélkül, hogy az övet újra és újra meg kelljen feszíteni. A beépített oldalvédelem biztonságban tartja gyermeked legsebezhetőbb részeit utazás közben, beleértve a fejet, nyakat és a belső szerveket. A BeSafe iZi Comfort X3 megfelel az ECE R44-04 szabvány követelményeinek. 

 

Övvezetés

A forradalmi övvezető rendszer egyedülálló előnyöket nyújt számodra. Pontosan láthatod, hogy mi történik, ahogy az öv a BeSafe iZi Comfort X3 ülés előtt halad el, nem pedig mögötte, ahogy néhány más márkájú terméknél. 

 

Oldalvédelem

BeSafe iZi Comfort X3 ülés kiváló oldalvédelmet biztosít gyermeked fejének és testének, ütközést elnyelő anyaggal van párnázva. 

 

Funkciók

1. A BeSafe Izi Comfort X3 gyerekülés fejvédője EPS hab felhasználásával készült. A fejvédő magassága egy mozdulattal állítható. A vállövek automatikusan követik a fejvédőt, és beállnak a 8 lehetséges magasságból a megfelelőbe.

2. Oldalvédelem a gyermek fejének és nyakának egyaránt.

3. Új mágneses övrendszer, amely a BeSafe iZi Comfort X3 ülés szélén tartja az öveket, így megkönnyítve a gyermeked ki- vagy beszállását.

4. Az egyedülálló övfeszítő rendszer biztosítja a BeSafe iZi Comfort X3 állandó stabilitását.

- 5 pontos biztonsági öv központi övfeszítővel

- az ülés öt pozícióba döntheted

- légáteresztő háttámla

- levehető és mosható huzat (40°C-on)

 

BeSafe Izi Comfort X3 9-18 kg biztonsági autós gyerekülés termékvideó:

 

Tulajdonságok:
Ingyenes kiszállítással: Igen
Korcsoport: 12 hónaptól
Nem: fiúknak, lányoknak
Árkategória: 50 001 - 75 000 Ft-ig
A márka további termékei: BesafeKeresés
Bababirodalom - vásárlás előtt

WEBÁRUHÁZUNK KISZÁLLÍTÁSA ÁTMENETILEG SZÜNETEL