BeSafe Izi Up FIX X3 biztonsági autós gyerekülés 15-36 kg
BeSafe Izi Up FIX X3 15-36 kg biztonsági autós gyerekülés

További termékfotók:
BeSafe Izi Up FIX X3 biztonsági autós gyerekülés 15-36 kg / 66 BeSafe Izi Up FIX X3 biztonsági autós gyerekülés 15-36 kg / 71 BeSafe Izi Up FIX X3 biztonsági autós gyerekülés 15-36 kg 73

További színek:
BeSafe Izi Up FIX X3 biztonsági autós gyerekülés 15-36 kg / 46 BeSafe Izi Up FIX X3 biztonsági autós gyerekülés 15-36 kg / 64 BeSafe Izi Up FIX X3 biztonsági autós gyerekülés 15-36 kg / 70 BeSafe Izi Up FIX X3 biztonsági autós gyerekülés 15-36 kg 72

Kívánságlistára teszem
Kosárba teszem
Ár: 69 990 Ft
Ajánlom ismerősömnek!

NGYENES KISZÁLLÍTÁS!
BeSafe Izi Up FIX X3 biztonsági autós gyerekülés 15-36 kg: A gyermeked kényelmesen fog utazni, neked pedig nem kell aggódnod a biztonságáért.
 

BeSafe Izi Up X3 biztonsági autós gyerekülés 15-36 kg jellemzői:

- 15-36 kg-ig használható 
- megerősített EPS védelem a fej és a gerinc körül 
- az autó 3 pontos biztonsági övével rögzíthető 
- szinkronban emelkedő fej- és háttámla 
- kiemelkedő fejvédelem 
- egyszerű kezelés 
- alvópozíció, amelyet a gyermek is beállíthat magának 
- akár 12 éves korig használható 
- fokozott oldalvédelem, ütközésierő-elnyelő anyagokkal 
- zárható, oldalra mozgatható övvezető 
- a fejtámasz egyedi beállításokkal igazodik a gyermek magasságához 

Kiemelkedő biztonságot nyújt gyermekednek a megerősített oldalvédelemmel.  Kiváló biztonság és megjelenés teszi az ülést a legjobb választássá a nagyobb gyermekek számára. A gyermekednek egészen addig biztonsági ülésben kell utaznia, amíg el nem éri a 36 kg-ot vagy a 135 cm-es magasságot. Biztonsági ülésben, nem pedig ülésmagasítón, hiszen az nem biztosít oldalvédelmet a fejnek és mellkas/has környékének.
Súly: 15-36 kg     Korcsoport: kb. 4 – 12 év     Kategória: 2/3          Bekötési irány: menetirány szerint
Jóváhagyás: ECE R4404 Rögzítés módja: 3 pontos biztonsági övvel

Súly: 15-36 kg     
Korcsoport: kb. 4 – 12 év     
Kategória: 2/3          
Bekötési irány: menetirány szerint
Jóváhagyás: ECE R4404 
Rögzítés módja: 3 pontos biztonsági övvel


Kiemelkedően jó oldalvédelem

A BeSafe Izi Up FIX X3 biztonsági autós gyerekülés 15-36 kg kiemelkedő biztonságot nyújt gyermekednek a megerősített oldalvédelemmel.  Kiváló biztonság és megjelenés teszi a BeSafe Izi Up ISOFIX X3 15-36 kg biztonsági autós gyerekülést a legjobb választássá a nagyobb gyermekek számára. A gyermekednek egészen addig biztonsági ülésben kell utaznia, amíg el nem éri a 36 kg-ot vagy a 135 cm-es magasságot. Biztonsági ülésben, nem pedig ülésmagasítón, hiszen az nem biztosít oldalvédelmet a fejnek és mellkas/has környékének. 


Egészen mostanáig a gyermeked menetiránynak háttal fedezte fel a világot. Most, hogy megnőtt, készen áll a menetirány szerint történő utazásra. A gyermekednek saját kívánságai és véleménye van. A BeSafe Izi Up FIX X3 biztonsági autós gyereküléssel a legnagyobb védelmet adod meg neki, ő pedig két kényelmes pozícióban utazhat az ülésben. A BeSafe Izi Up FIX X3 biztonsági autós gyerekülés az autó saját 3 pontos biztonsági övével rögzíthető, extra övvezetők nélkül. Így az ülés könnyen és biztonságosan rögzíthető, és elkerülhető a nem megfelelő beszerelés. A gyermeked kényelmesen fog utazni, neked pedig nem kell aggódnod a biztonságáért.

 

Tulajdonságok:
Nem: fiúknak, lányoknak
Korcsoport: 4 évtől
Ingyenes kiszállítással: Igen
Árkategória: 40 001 - 50 000 Ft-ig
A márka további termékei: BesafeKeresés
Bababirodalom - vásárlás előtt

WEBÁRUHÁZUNK KISZÁLLÍTÁSA ÁTMENETILEG SZÜNETEL